Gezichtsoliën winnen eindelijk terrein

Gezichtsoliën winnen eindelijk terrein

Gelukkig komen er steeds meer gezichtsoliën op de markt. Verschillende merken van zeer kostbaar tot goedkoop hebben hun weg naar de winkels inmiddels gevonden. Helaas zijn de ingrediënten van deze oliën vaak eenvoudige grondstoffen met een ingrediëntenlijst die onleesbaar en onuitspreekbaar is voor de meeste van ons. En kijk maar eens goed, de lettertjes zijn zo klein dat zelfs een vergrootglas geen effect heeft.

Mijn motto is; als je het niet kunt uitspreken dan hoort het zeker niet in een huidverzorgingsproduct thuis. Het zijn vaak omleidingen naar goedkope grondstoffen. Dat geldt voor zowel de kostbare als de goedkopere varianten. Waarom? Omdat er zoveel mogelijk verdiend moet worden om de vaak dure marketingcampagnes te kunnen betalen. In veel gevallen word 75% van de winst besteed aan marketing en blijft er slechts een klein deel over voor onderzoek en goede, (lees; kostbare) ingrediënten.

Helaas bevatten de meeste van deze gezichtsoliën giftige stoffen zoals, parabenen, parfum, lanoline, alcohol, wolvet en ga nog maar even zo door.. waarom? Omdat het vooral lekker moet ruiken, lang houdbaar moet zijn onder alle omstandigheden en temperaturen. Om te verbloemen dat er gebruik word gemaakt van goedkope, eenvoudige grondstoffen. Dan ben je dus eigenlijk beter af met de olijfolie uit je keuken, ware het niet dat deze olie helaas te vet is voor je huid. Ik wil niet met modder gooien maar ik vind het toch belangrijk iets van deze misleidende sluier op te lichten.

Je kunt dit gemakkelijk met eigen ogen zien als je zoekt op een merk gezichtsolie, ingrediënten en vervolgens op afbeeldingen. Bovenaan het lijstje worden altijd de hoofdbestanddelen vermeld. Dit betreft dan vaak amandelolie of zonnebloemolie…need I say more?

Het toevoegen van al die giftige stoffen werken huidproblemen juist in de hand en drogen de huid uit. Bovendien is het niet nodig als het gaat om pure, plantaardige, eerlijke ingrediënten omdat schimmels en bacteriën er niet graag wonen.

Je huid is je grootste orgaan en waar je inwendig beschikt over een fantastisch filtersysteem zoals lever en nieren, komt alles wat je op je huid aanbrengt, rechtsstreeks in de bloedbaan terecht. Het is dus belangrijk dat je de huid beschermt met het allerbeste uit de natuur, Miracle Skin Oil. Je huid zal je belonen.

Liefs, Brigitte

reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *