Miracle Skin Cream

INGREDIËNTEN

Pure biologische Karité boter
Jojoba olie
Argan olie
Rozenbottel olie
Etherische olie (Venkel & Pepermunt)

Miracle Skin Cream – 30 ml

Ultra rich moisturizer voor een gezonde en stralende huid.

39.00In winkelmand

incl. gratis verzending

Deze boterzachte Miracle Skin Cream met pure Karité boter verzorgt de extreem droge huid. Het voedt de huid intensief en laat een zijdezacht laagje achter die de huid beschermd. De heilzame werking van Karité (shea) boter is uniek. Het bevat vitamine A, E en F en is met haar genezende en vochtvasthoudende eigenschappen absoluut onmisbaar voor de droge, vochtarme en schrale huid.

Omdat Karité boter een hoog gehalte heeft aan genezende eigenschappen, kan ze veel huidproblemen en aandoeningen voorkomen en genezen. Het is bijzonder geschikt bij een droge huid, vlekjes, fijne lijntjes, jeuk, zonverbranding, kleine wondjes, eczeem, huidallergiëen en nog veel meer. Het hersteld de vochtbalans en stimuleert de celdeling. Het is vanwege deze unieke genezende eigenschappen dat de Karitéboom ookwel de “Boom des Levens” genoemd wordt.

Vooral de onverzeepbare bestanddelen van Karité boter zorgen door de vochtbindende eigenschappen voor een soepel aanvoelende huid. Het bevat tevens allantoïne, wat beschadigd weefsel aanzet tot het vormen van nieuw weefsel.

Het werkt zeer goed tegen het verouderen en uitdrogen van de huid. Miracle Skin Cream is hypoallergeen dus tevens geschikt voor de gevoelige huid. Het word zacht bij huidtemperatuur en word zeer goed opgenomen zonder een vettig laagje achter te laten (inwerktijd 10 minuten).

Verwarm een kleine hoeveelheid Miracle Skin Cream (ter grootte van een klein erwtje) tussen je vingers en breng dit aan op je gezicht en eventueel de hals. Masseer de crème met ronddraaiende bewegingen goed in. Het heeft even de tijd nodig om goed opgenomen te worden. Je kunt het tevens als masker of nachtcreme gebruiken.

Houdbaarheid: tenminste 1 jaar na opening