Over ons

Jaren geleden zocht Brigitte Maas (1971) naar een oplossing voor haar gecompliceerde en gevoelige huid. Ze vond dat alle dure crèmes die ze tot nu toe gebruikt had, nauwelijks effect hadden. Ze wilde zich niet neerleggen bij deze conclusie en ze begon een lange zoektocht die haar uiteindelijk tot ons bijzondere serum “Miracle Skin Oil” leidde. Haar missie is om zoveel mogelijk vrouwen en mannen te laten ervaren wat een 100% puur natuur, superieure combinatie van botanische oliën en de bijzondere eigenschappen voor je huid kunnen betekenen. De meeste vrouwen denken nog steeds dat een gezichtscrème de huid kan hydrateren maar helaas kan de huid geen vocht van buitenaf opnemen. De huid kan echter wél vocht vasthouden en regenereren maar hiervoor zijn de juiste botanische oliën en verhoudingen cruciaal. De minimale hoeveelheid olie die een crème bevat is onvoldoende om het vocht in de huid vast te houden en deze te beschermen tegen uitdroging en dus rimpels. Naast uitdroging is het tevens belangrijk om de huid  te voeden met hoogwaardige, natuurlijke bouwstoffen. De huidstructuur verbeteren kan simpelweg niet met een crème die voor 80% uit water bestaat zoals de meeste crèmes. Sterker nog, het onttrekt vocht en je beland in no time in een vicieuze cirkel die je huid droger en droger maakt omdat je iedere dag het probleem van de vorige dag probeert op te lossen. Grote cosmetica marketingcampagnes verleiden ons en maken ons dit alles wijs, helaas is dit niet verboden. Je koopt veelbelovende, vaak dure crèmes om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat het geen enkel verschil maakt en toch geloof je bij iedere advertentie/reclame wederom dat deze crème wel haar beloften nakomt..

De meeste crèmes bevatten veel stoffen die schadelijk en irriterend zijn voor de huid zoals parfums, lanoline, alcohol en parabenen. Dit zijn vochtonttrekkers pur sang, het vocht in een crème verdampt uiteraard en dit zorgt júist voor uitdroging. De geraffineerde marketing campagnes verleiden je met aantrekkelijke verpakkingen, trendy ingrediënten en beloftes die we maar al te graag willen geloven. Marketeers weten heel goed dat wij voornamelijk afgaan op uiterlijk, geur en de beleving maar deze aspecten zijn van ondergeschikt belang.

Brigitte was toegewijd om een 100% puur en intensief serum te ontwikkelen die de lange lijst beloftes wèl zou nakomen. Ze begon een 2 jaar durend research en formulatie proces. Er waren voor haar een aantal belangrijke criteria; bewezen werkzaamheid, natuurlijke, hoogwaardige ingrediënten, biologische koude persing en herleidbare producties op kleine schaal. Dit alles was voor haar een “must”. Het bleek een uitdaging om leveranciers te vinden die konden voldoen aan haar hoge eisen. Samen met een dermatoloog en een huidarts ontwikkelde ze uiteindelijk de ultieme combinatie van de meest exclusieve botanische oliën op deze aarde. De unieke samenstelling van MIRACLE SKIN OIL doet wèl wat het belooft, puur natuur, zoals je huid het herkent en graag hebben wil.

De combinatie van de 12 botanische ingrediënten werken synergetisch (ofwel samen) en ze versterken elkaar. Dit creëert ons zeer intensieve serum met een adaptieve en multi-correctieve werking, het heeft zeer actief vochtbindende eigenschappen. Bovendien beschikt het over een natuurlijke zonfactor 25. De samenstelling van etherische oliën geven het serum een heerlijke weldadige geur, uiteraard volledig parfumvrij.

We gaan in onze toewijding naar kwaliteit nog een stapje verder en beschermen het serum door het speciale UV glazen druppelflesje met een extra pompje om de inhoud te beschermen tegen zuurstof. Het glas activeert en energetiseert de inhoud, het houdt zichtbaar licht tegen en laat ultra violet licht door. Zo is elke druppel Miracle Skin Oil optimaal beschermd.

We zijn dankbaar dat dit alles ons door moeder natuur geschonken wordt en wij geloven er in haar ook iets terug te geven. We schenken daarom 3% van elke aankoop aan het WNF, voor behoud van het Amazonegebied en dus aan de leefomgeving van veel dieren maar ook aan de “longen” van de aarde.

b.maas

de mooiste foundation

is een gezonde

en stralende huid

– BRIGITTE –