Over ons

Jaren geleden zocht Brigitte Maas (1971) naar een oplossing voor haar gecompliceerde en gevoelige huid. Ze kwam tot de ontdekking dat alle dure crèmes die ze tot nu toe had gebruikt, nauwelijks effect hadden. Veel mensen denken dat een gezichtscrème de huid kan hydrateren maar de huid kan geen vocht opnemen van buitenaf. De huid kan slechts vocht vasthouden. De minimale hoeveelheid vetstof die een crème bevat is onvoldoende om het vocht vast te houden en de huid te beschermen. De grote cosmetica marketingcampagnes verleiden ons en maken ons dit alles wijs, dit is jammer genoeg niet verboden. Een crème bevat minimaal 80% vocht, je koopt dus hoofdzakelijk water in een dure verpakking. De meeste crèmes bevatten tevens veel stoffen die schadelijk en irriterend zijn voor de huid zoals parfums, lanoline, alcohol en parabenen. Dit zijn vochtonttrekkers pur sang. Zo wordt een vicieuze cirkel gecreëerd waarbij je iedere dag het probleem van de vorige dag probeert op te lossen. Het vocht in een crème verdampt en zorgt juist voor uitdroging. De geraffineerde marketingcampagnes verleiden ons met aantrekkelijke verpakkingen, trendy ingrediënten en beloftes die we maar al te graag willen geloven. Marketeers weten heel goed dat wij voornamelijk afgaan op uiterlijk, geur en het gevoel maar deze aspecten zijn uiteraard van ondergeschikt belang.

Brigitte was toegewijd om een 100% puur en krachtig serum te ontwikkelen die de lange lijst beloftes wèl zou nakomen.
Ze begon een 2 jaar durend research en formulatie proces. Er waren voor haar een aantal belangrijke criteria; bewezen werkzaamheid, natuurlijke hoogwaardige ingrediënten, biologische koude persing en herleidbare producties op kleine schaal. Dit alles was voor haar een “must”.
Het bleek een uitdaging om leveranciers te vinden die konden voldoen aan haar hoge eisen. Samen met een dermatoloog en een natuurlijke huidarts ontwikkelde ze uiteindelijk de ultieme combinatie van de meest exclusieve botanische oliën op deze aarde. De unieke samenstelling van MIRACLE SKIN OIL doet wèl wat het belooft, puur natuur, zoals je huid het graag hebben wil.

De combinatie van de 12 botanische ingrediënten werken synergetisch. Dit creëert het zeer krachtige serum met een adaptieve en multi-correctieve werking en actief vochtbindende eigenschappen. Bovendien beschikt het over een natuurlijke zonfactor 25.
Daar komt bij dat er aan 100% plantaardige oliën geen bewaarstoffen hoeven worden toegevoegd want bacteriën en schimmels wonen er niet graag. De samenstelling van etherische oliën geven het serum een heerlijke weldadige geur, uiteraard volledig parfumvrij.

We zijn dankbaar dat dit alles ons door moeder natuur geschonken wordt en wij geloven er in haar ook iets terug te geven. We schenken daarom 3% van elke aankoop aan het WNF, voor behoud van het Amazonegebied en dus aan de leefomgeving van veel dieren maar ook aan de “longen” van de aarde.

brigitte miracle skin oil huidverzorging

de mooiste foundation

is een gezonde

en stralende huid

– BRIGITTE –