“Wees niet verbaasd als je spontaan een compliment krijgt omdat je er zo stralend uitziet!”

GEBRUIKSAANWIJZING OIL

Breng in de ochtend en/of avond een paar druppels Miracle Skin Oil aan op een gereinigd, liefst vochtig gezicht en eventueel de hals. Laat een paar druppels in de palm van je hand vallen, verdeel dit over beide handen en verwarm het lichtjes. Breng het serum vervolgens aan met een lichte massage. Het is tevens bijzonder geschikt als nachtserum omdat de huid zich gedurende de nacht herstelt. Een druppeltje door een crème of foundation doet ook wonderen, make-up hecht beter, blijft langer mooi en geeft een egaal en fris resultaat.

GEBRUIKSAANWIJZING CREAM

Verwarm een kleine hoeveelheid Miracle Skin Cream (ter grootte van een klein erwtje) tussen je vingers en breng dit aan op je gezicht en eventueel de hals. Masseer de crème met ronddraaiende bewegingen goed in. Het heeft even de tijd nodig om goed opgenomen te worden. Je kunt het tevens als masker of nachtcrème gebruiken.

Resultaten

MIRACLE SKIN OIL zal de conditie van je huid aanzienlijk verbeteren. Het weldadige effect van dit krachtige, geconcentreerde serum met maar liefst 12 uitzonderlijke, botanische oliën zul je direct ervaren. Dit serum heeft een adaptief en multi-correctie vermogen en pakt alle huidproblemen moeiteloos aan. Met een beetje geduld zal het resultaat voor iedereen zichtbaar zijn; een zachte, gehydrateerde, elastische, egale en verstevigde huid die straalt!

MIRACLE SKIN OIL combineert ontstekingsremmende phytonutriënten, verstevigende phytoceramiden, voedende vetzuren en krachtige antioxidanten om de balans van de huid te verbeteren. Ons hoog gedoseerde serum is puur botanisch, biologisch en koudgeperst (hierdoor worden alle werkstoffen behouden). Het is geschikt voor elk huidtype, ook voor de zeer gevoelige en acné huid. Tevens bevat het een natuurlijke zon bescherming factor 25. Onze speciale formule wordt razendsnel opgenomen door de huid, zonder dat het plakkerig aanvoelt of een glimmend laagje achterlaat.

De ingrediënten zijn niet alleen gekozen op basis van afzonderlijke capaciteiten maar vooral vanwege de synergie met elkaar. Ze zijn in feite onafscheidelijk en hebben elkaar nodig om topprestaties te kunnen leveren. De zeer hoge concentratie pure vitamine E werkt optimaal in combinatie met vitamine C om littekens en rimpels te corrigeren en herstellen. Het serum heeft vochtbindende eigenschappen en droogt de huid niet uit zoals een gezichtscrème dat wèl doet.

WAT BEDOELEN WE HIERMEE?
Het betekent dat je huid moeiteloos alle werkzame stoffen opneemt die het nodig heeft om de huid te herstellen en te verbeteren. Ze zal weer stralen met een verstevigde, egale en frisse teint. De poriën zullen verfijnen en pigmentvlekjes verminderen.

We gaan in onze toewijding naar kwaliteit nog een stapje verder. We beschermen het serum door ons speciale violet miron glazen druppelflesje. Dit speciale glas houdt het zonlicht tegen, zo is elke druppel optimaal beschermd.