30 ml – Skin Oil

INGREDIËNTEN

Argan olie
Tamanu olie
Frambozenpit olie
Kukui olie
Duindoornbes olie
Granaatappelpit olie
Camellia Japonica olie
Rozenbottel olie
Boabab olie
Perilla olie
Marula olie
Vitamine E (400 iu per flesje)
Etherische olie

Miracle Skin Oil - 20 ml

Miracle Skin Oil – 30 ml

30 ml Miracle Skin Oil, Een intensief, krachtig serum bestaande uit 12 superieure botanische oliën voor een gezonde en stralende huid.

69.00In winkelmand

incl. gratis verzending

Miracle Skin Oil is een 100% botanisch en biologisch serum met maar liefst 12 van de meest exclusieve oliën op aarde. Ze werken synergetisch met elkaar en verbeteren iedere huidstructuur. Het multi-correctieve en adaptieve vermogen van dit serum transformeert ieder huidtype zodat ze kan stralen van gezondheid.

Breng in de ochtend en/of avond een paar druppels Miracle Skin Oil aan op een gereinigd, liefst vochtig gezicht en eventueel de hals. Laat een paar druppels in de palm van je hand vallen, verdeel dit over beide handen en verwarm het lichtjes. Breng het serum vervolgens aan met een lichte massage. Het is tevens bijzonder geschikt als nachtserum omdat de huid zich gedurende de nacht hersteld. Een druppeltje door een crème of foundation doet ook wonderen, make-up hecht beter, blijft langer mooi en geeft een egaal en fris resultaat.

“Ik straal weer!!”  

Ik heb alles al weleens gebruikt in mijn leven en ik bedoel echt alles.. mijn gevoelige droge huid was nergens van onder de indruk, tot ik in aanraking kwam met Miracle Skin Oil, een vriendin vertelde me erover. Nu ben ik zoooo blij dat ik haar advies heb gevolgt! Ik straal weer!!

Hélène 37