Reviews

"Na 75 jaar geen huidschilfers meer"  

Eindelijk een olie die doet wat er beloofd word. Ik ben nooit van de crêmes en de smeersels geweest want een gezonde huid kan zonder. Maar na 75 jaar word het gezicht toch snel droger en schilfertjes zijn dan een blijvende irritatie. Ik ben dus ontzettend blij dat ik na gebruik van diverse produkten nu een olie gevonden heb die helpt. Geen huidschilfers meer en een gezonde gladde en zachte huid. Mirakels fijne olie dat wil ik toch effe kwijt

Peter   
"Ik straal weer!!"  

Ik heb alles al weleens gebruikt in mijn leven en ik bedoel echt alles.. mijn gevoelige droge huid was nergens van onder de indruk, tot ik in aanraking kwam met Miracle Skin Oil, een vriendin vertelde me erover. Nu ben ik zoooo blij dat ik haar advies heb gevolgt! Ik straal weer!!

Hélène 37   
"Zalig"  

Elke dag eerlijke, natuurlijke voeding voor mijn gezicht. Zalig gevoel.

Huib Larsen   
"ik was totaal verbaasd!"  

Ik hou van Miracle Skin Oil! Mijn huid was vet en werd alleen maar vetter, als ik het probleem wilde aanpakken. Ik las over dit product en besloot het een kans te geven. Ik had nooit gedacht dat mijn huid met een gezichtsolie zo zou opknappen, ik was totaal verbaasd!

Emily 27   
"Heerlijk zacht en verzorgend!"  

Sinds maanden gebruik ik de olie en de scrub, mijn huid is echt zichtbaar verbeterd! Ik ben Fan!

Anneke Eerland   
"The glow.."  

Fantastische olie, mijn huid is zijdezacht en the glow… heel blij mee! Dank!

Florence   
"Fluweelzachte huid en eindelijk egaal"  

Wat een goddelijke olie! Ik heb nu een fluweelzachte huid en eindelijk egaal! Ik gebruikte eerder andere oliën maar ze hálen het niet bij deze, I'm an addict ????

René 41   
"Waarom heb ik dit niet eerder ontdekt.."  

Mijn huid was dof en vermoeid maar ik straal weer!! Waarom heb ik dit niet eerder ontdekt.. Als je meer producten op de markt gaat brengen zoals een reinigingsproduct, koop ik het direct.

Claudia 44   
"ik ben zo blij met dit product"  

Ik heb nog nooit een review geschreven maar ik ben zo blij met dit product dat ik het wel van de daken wil schreeuwen. Gezien de prijs lees ik zelf ook zoveel mogelijk reviews voor ik iets koop, bij deze dus.

Danielle 40   
"Weldadig"  

Zaaalig echt zaaalig even met platte handen inmasseren vooral ook de ogen kort even nadeppen en de foundation gaat er prachtig van glanzen

Annemieke   
"Ik kan niet meer zonder!"  

Ik ben verslaafd aan deze olie! Ik meng het zelfs door mijn foundation, zaalig ik kan niet meer zonder!

Roos 39   
“Weldadig”  

Een weldaad voor mijn droge huid

Ligia S.   
"Glad en stralend!"  

Ik had echt geen zin om zoveel geld uit te geven maar toen ik de reviews las wilde ik het toch een kans geven en heb ik een flesje besteld. Na 1 week al een drastische verbetering, glad en stralend, eindelijk resultaat nadat ik een vermogen heb uitgegeven aan zoveel andere producten en hun beloftes. Ik zal weer bestellen zodra mijn flesje leeg is, dank je!

Elise 39   
“Mijn huid is rustiger”  

Gister de samples ontvangen. Ik ben normaal heel sceptisch over olie op mijn gevoelige huid met neiging tot acne. Gisteravond voor het eerst gebruikt en ik verwachtte wakker te worden met veel acne. Dat was absoluut niet het geval. Mijn huid zag er rustig uit en rode vlekken leken al minder.

Eva   
"M'n huid is rustig en zacht geworden"  

Ik heb een droge,vaak vlekkerige huid maar sinds ik de miracle oil en scrub gebruik is mn huid rustig en zacht geworden,heerlijk!

Marjolijn den Daas   
"Het toverde al mijn huidproblemen weg!"  

6 maanden na mijn eerste gebruik ben ik nog steeds zo blij! Het toverde al mijn huidproblemen weg!

Caroline 27   
"Miracle Skin Oil is een echt mirakel!"  

Ik gebruik al een half jaar de olie en ben inmiddels overtuigd fan! Mijn droge huid wordt gevoed en is zijdezacht!

Cara   
"Alles wat ik op mijn verlanglijstje had staan zit in dit product!"  

Ik zocht een puur natuurlijke gezichtsolie zonder additieven maar ik wilde geen basis olie, ik had al veel gelezen over Kukui en Tamanu olie, eigenlijk zit alles wat ik nog op mijn verlanglijstje had staan in dit product! Ik ben vandaag begonnen dus houd jullie op de hoogte.

Laura 36   
“Dit product vervangt alles”  

Als mensen eens zou weten dat dit product echt álles vervangt en dat je er bovendien best lang mee doet. Ik ben aan mijn 2e flesje begonnen, mijn huid vraaaagt erom!

Mariëlle 35   
“Zacht en soepel”  

De combinatie is inderdaad geweldig mijn huid is nog nooit zo zacht en soepel geweest 🙂 zeer tevreden klant dus!

Pauline   
“Fantastisch serum”  

Elke dag geniet ik van jouw fantastische olie! Wat een geweldige ontdekking! Ik ben om!

Maartje   
"Een topprodukt!"  

Wat een heerlijke olie! Ruikt lekker en trekt goed in, een topprodukt!

Marijke   
“Verwenmomentje”  

Ik had nog nooit eerder een olie gebruikt als verzorging en daar heb ik nu spijt van! Ik vind het zalig en heb elke ochtend een verwenmomentje. Het ruikt ook nog eens heerlijk!

Willemijn   
"Ik ben groot fan.."  

Ik ben groot fan van Miracle Skin Oil en wilde een geweldige tip geven aan alle gebruikers, 1 druppel door je foundation mengen, het maakt echt een verschil, resultaat: egaler, luchtiger en het houd beter.

Valerie 46   

Deel uw ervaring
This input should not be filled out
*vereist