Reviews

Super olie én cream!

Rated 0 out of 5
21 september 2021

Eindelijk na een zoektocht van bijna 2 jaar mijn huidverzorging gevonden. Jarenlang een crème gesmeerd die ineens niet meer voldeed. Van alles en dan ook écht alles geprobeerd. Niets hielp! Heel veel geld armer en vele teleurstellingen rijker. Tot ik deze olie probeerde. Was even wennen maar na 10 dagen is het een genot om dit dagelijks te gebruiken. Mijn huid is héél gevoelig en deed soms gewoon pijn. Geen droge huid meer, niet meer trekkerig, geen jeuk meer. Echt héérlijk. Dit overtreft écht élke crème. Ook de cream is superfijn. Deze gebruik ik in de avond na de olie. Nóóit meer iets anders voor mij!

Brigitte is ook erg meedenkend, transparant over haar product. Dat vind ik erg belangrijk zo weet je exact wat er in de olie en cream zit en weet je zeker dat je een zuiver product koopt zonder nare, overbodige toevoegingen. Ik raadt dit product echt iedereen aan, probeer het…en je bent verkocht!

Lisa 53

Ik kan niet meer zonder!

Rated 0 out of 5
12 oktober 2020

Ik ben verslaafd aan deze olie! Ik meng het zelfs door mijn foundation, zaalig ik kan niet meer zonder!

Roos 39

The glow..

Rated 0 out of 5
12 oktober 2020

Fantastische olie, mijn huid is zijdezacht en the glow… heel blij mee! Dank!

Florence

Zalig

Rated 0 out of 5
12 oktober 2020

Elke dag eerlijke, natuurlijke voeding voor mijn gezicht. Zalig gevoel.

Huib Larsen

ik was totaal verbaasd!

Rated 0 out of 5
12 oktober 2020

Ik hou van Miracle Skin Oil! Mijn huid was vet en werd alleen maar vetter, als ik het probleem wilde aanpakken. Ik las over dit product en besloot het een kans te geven. Ik had nooit gedacht dat mijn huid met een gezichtsolie zo zou opknappen, ik was totaal verbaasd!

Emily 27

Zacht en soepel

Rated 0 out of 5
12 oktober 2020

De combinatie is inderdaad geweldig mijn huid is nog nooit zo zacht en soepel geweest 🙂 zeer tevreden klant dus!

Pauline

Waarom heb ik dit niet eerder ontdekt..

Rated 0 out of 5
12 oktober 2020

Mijn huid was dof en vermoeid maar ik straal weer!! Waarom heb ik dit niet eerder ontdekt.. Als je meer producten op de markt gaat brengen zoals een reinigingsproduct, koop ik het direct.

Claudia 44

Na 75 jaar geen huidschilfers meer

Rated 0 out of 5
12 oktober 2020

Eindelijk een olie die doet wat er beloofd word. Ik ben nooit van de crêmes en de smeersels geweest want een gezonde huid kan zonder. Maar na 75 jaar word het gezicht toch snel droger en schilfertjes zijn dan een blijvende irritatie.

Ik ben dus ontzettend blij dat ik na gebruik van diverse produkten nu een olie gevonden heb die helpt. Geen huidschilfers meer en een gezonde gladde en zachte huid. Mirakels fijne olie dat wil ik toch effe kwijt

Peter

Ik ben zo blij met dit product

Rated 0 out of 5
12 oktober 2020

Ik heb nog nooit een review geschreven maar ik ben zo blij met dit product dat ik het wel van de daken wil schreeuwen. Gezien de prijs lees ik zelf ook zoveel mogelijk reviews voor ik iets koop, bij deze dus.

Danielle 40

Alles wat ik op mijn verlanglijstje had staan zit in dit product!

Rated 0 out of 5
12 oktober 2020

Ik zocht een puur natuurlijke gezichtsolie zonder additieven maar ik wilde geen basis olie, ik had al veel gelezen over Kukui en Tamanu olie, eigenlijk zit alles wat ik nog op mijn verlanglijstje had staan in dit product! Ik ben vandaag begonnen dus houd jullie op de hoogte.

Laura 36

Glad en stralend!

Rated 0 out of 5
12 oktober 2020

Ik had echt geen zin om zoveel geld uit te geven maar toen ik de reviews las wilde ik het toch een kans geven en heb ik een flesje besteld. Na 1 week al een drastische verbetering, glad en stralend, eindelijk resultaat nadat ik een vermogen heb uitgegeven aan zoveel andere producten en hun beloftes. Ik zal weer bestellen zodra mijn flesje leeg is, dank je!

Elise 39

Fluweelzachte huid en eindelijk egaal

Rated 0 out of 5
12 oktober 2020

Wat een goddelijke olie! Ik heb nu een fluweelzachte huid en eindelijk egaal! Ik gebruikte eerder andere oliën maar ze hálen het niet bij deze, I’m an addict ????

René 41

Het toverde al mijn huidproblemen weg!

Rated 0 out of 5
12 oktober 2020

6 maanden na mijn eerste gebruik ben ik nog steeds zo blij! Het toverde al mijn huidproblemen weg!

Caroline 27

Dit product vervangt alles

Rated 0 out of 5
12 oktober 2020

Als mensen eens zou weten dat dit product echt álles vervangt en dat je er bovendien best lang mee doet. Ik ben aan mijn 2e flesje begonnen, mijn huid vraaaagt erom!

Mariëlle 35

Verwenmomentje

Rated 0 out of 5
12 oktober 2020

Ik had nog nooit eerder een olie gebruikt als verzorging en daar heb ik nu spijt van! Ik vind het zalig en heb elke ochtend een verwenmomentje. Het ruikt ook nog eens heerlijk!

Willemijn

Ik straal weer!!

Rated 0 out of 5
12 oktober 2020

Ik heb alles al weleens gebruikt in mijn leven en ik bedoel echt alles.. mijn gevoelige droge huid was nergens van onder de indruk, tot ik in aanraking kwam met Miracle Skin Oil, een vriendin vertelde me erover. Nu ben ik zoooo blij dat ik haar advies heb gevolgt! Ik straal weer!!

Hélène 37

Weldadig

Rated 0 out of 5
12 oktober 2020

Een weldaad voor mijn droge huid

Ligia S.

Zaaalig

Rated 0 out of 5
12 oktober 2020

Zaaalig echt zaaalig even met platte handen inmasseren vooral ook de ogen kort even nadeppen en de foundation gaat er prachtig van glanzen

Annemieke

Wat een heerlijk serum!

Rated 0 out of 5
12 oktober 2020

Ik gebruik het serum net een week maar ik ben super enthousiast! Ik zie al zoveel verbetering! Mijn huid was altijd een beetje droog en dof en zie nu veel verbetering.

Paulien

Fantastisch serum

Rated 0 out of 5
12 oktober 2020

Elke dag geniet ik van jouw fantastische olie! Wat een geweldige ontdekking! Ik ben om!

Maartje

Miracle Skin Oil is een echt mirakel!

Rated 0 out of 5
12 oktober 2020

Ik gebruik al een half jaar de olie en ben inmiddels overtuigd fan! Mijn droge huid wordt gevoed en is zijdezacht!

Cara

Een topprodukt!

Rated 0 out of 5
12 oktober 2020

Wat een heerlijke olie! Ruikt lekker en trekt goed in, een topprodukt!

Marijke

Ik ben groot fan..

Rated 0 out of 5
12 oktober 2020

Ik ben groot fan van Miracle Skin Oil en wilde een geweldige tip geven aan alle gebruikers, 1 druppel door je foundation mengen, het maakt echt een verschil, resultaat: egaler, luchtiger en het houd beter.

Valerie 46

Ik ben normaal heel sceptisch..

Rated 0 out of 5
12 oktober 2020

Gister de samples ontvangen. Ik ben normaal heel sceptisch over olie op mijn gevoelige huid met neiging tot acne. Gisteravond voor het eerst gebruikt en ik verwachtte wakker te worden met veel acne. Dat was absoluut niet het geval. Mijn huid zag er rustig uit en rode vlekken leken al minder.

Eva

M'n huid is rustig en zacht geworden

Rated 0 out of 5
12 oktober 2020

Ik heb een droge,vaak vlekkerige huid maar sinds ik de miracle oil en scrub gebruik is mn huid rustig en zacht geworden,heerlijk!

Marjolijn den Daas

Deel uw ervaring